Е, аз затова казвам, че има чадър, не може да пробие по тия медии, стоим си само в социалните мрежи ... за сега.jacksparrow написа: ↑чет окт 11, 2018 8:34 pmЧак да се шуми много... само пущуните надуват гайдата. Ако се шумеше щеше да има статии от ройтерс, ал джазира и т.н. Но пък щяха да се задават и много неудобни въпроси на които отговора е САЩ. Шуми се примерно за саудитския журналист, не че мисля че е нужно да се шуми, щеше ми да се шуми примерно за училищния автобус дето саудитите взривиха в Йемен...
Войната в Сирия
Re: Войната в Сирия
«Наш орел, наследие Византии, — орел двуглавый. Конечно, сильны и могущественны и одноглавые орлы, но, отсекая нашему русскому орлу одну голову, обращенную на Восток, вы не превратите его в одноглавого орла, вы заставите его только истечь кровью…».
Аз да си призная, изобщо не мога да го разбера какво търси в Сирия, особено пък и с показността, която демонстрира, дори британците, които са първи сред васалите не са така демонстративни.
Франция по принцип си работи в Африка, но може би се опитват да правят сечено на РФ, заради все по- засилващата ѝ се активност на онзи континент, не знам наистина.
Иначе, няма да направи нищо, най- много да ги побутне към помирение с правителството, че да не ги изяде Ердоган.
«Наш орел, наследие Византии, — орел двуглавый. Конечно, сильны и могущественны и одноглавые орлы, но, отсекая нашему русскому орлу одну голову, обращенную на Восток, вы не превратите его в одноглавого орла, вы заставите его только истечь кровью…».
Човекът е болезнено честолюбив, все пак да разведеш класната си, въпреки че те пращат чак в Париж и да се обаждаш всеки ден докато склони... Не го подценявайте...Ivanov написа: ↑чет окт 11, 2018 8:59 pmМъжество ??? Гавриш ли сеТе за тия снимки вече не му викат геронтофил
![]()
А в Сирия са заради Ливан, нали там са част от Сините каски и по свъместителство си тестват техниката не само в Африка. В Африка са номер 1, там и американците не пробиха.
Просто забравяш, че Сирия е бивша френска колония, че има наследници франсета и бургундци омесени с араби още от XIв., че днешните сирийски граници са чертани в Париж и т.н. и т.н.
Все бивши, както и бившето величие на Франция ...
Все бивши, както и бившето величие на Франция ...
- jacksparrow
- Регистриран: вт май 08, 2018 12:24 am
Те като са делили Сирия, англичаните пробутват на Франция кюрдите, знаят каква пасмина са, Сами ще се набутат пак.
- jacksparrow
Израелците са хитри лисици

Разхождат ББС из Сирия, лека пропаганда.
Е франсетата не си дават Африката...
САЩ пък си имат достатъчно черни а и у Африка нещо нефтът не е разаботен, изключваме Найджерито, ма те се много и трудноуправляеми.

- jacksparrow
Реджеп е пуснал американския пастор и същевременно казва: в Манбиж копаят окопи. Това значи кюрдите си копаят гробовете и казват елате да ни погребете
Тръмп да не ги е продал
https://www.usnews.com/news/world/artic ... key-to-act
Класик
"They are now digging trenches in Manbij. What does this mean? It means 'we've prepared the graves, come and bury us'," Erdogan said at a rally in southern Turkey.

Тръмп да не ги е продал

https://www.usnews.com/news/world/artic ... key-to-act
Класик

"They are now digging trenches in Manbij. What does this mean? It means 'we've prepared the graves, come and bury us'," Erdogan said at a rally in southern Turkey.
несмиян пуска слухове, че разчетите на С-300 щели да бъдат от иранци.